Keuken brochures

Op zoek naar inspiratie voor jouw nieuwe keuken? Wij werken samen met de Duitse keukenfabrikant Nobilia. Via onderstaande buttons kun je de nieuwste brochures krijgen. Laat je inspireren!

Keuken apparatuur

Van een simpele waterkoker tot een dubbele oven met alle denkbare opties, wij werken altijd met de beste merken voor jouw keukenapparatuur. Zo ben je verzekerd van kwalitatieve apparatuur. Benieuwd naar de verschillen tussen de merken of benieuwd welk merk geschikte modellen heeft voor jouw nieuwe keuken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een passend advies.

Keuken werkbladen

Onze keukens zijn samen te stellen met verschillende soorten werkbladen, afhankelijk van de look die je in gedachten hebt en natuurlijk de wensen waar je je keuken aan wilt laten voldoen. Weet je niet zeker welk type werkblad het beste bij jouw nieuwe keuken past? Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies.

Kunststof werkbladen

Dit werkblad is 38 mm dik en kan met rechte of afgeronde hoeken worden geleverd. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een decorkant.

Werkbladen Xtra

Xtra werkbladen zien er fantastisch uit. Daarnaast zijn ze voorzien van een speciale coating, dat extra waterafstotend en krasvast is.

Keramische werkbladen

Ceramic werkbladen zijn 16 mm dik, waardoor ze goed geschikt zijn om te gebruiken met een ingebouwde kookzone en/of inbouwspoelbakken.

Quartz werkbladen

Quartz werkbladen hebben een hoogwaardige, natuurlijke look en is erg onderhoudsvriendelijk. Daardoor is dit een perfecte keuze in je nieuwe keuken.