Uitgekeken op je huidige keuken of is deze simpelweg aan vervanging toe? Hoe dan ook, we kunnen ons voorstellen dat het geen makkelijke klus is om een nieuwe keuken samen te stellen. Wij helpen je graag bij de zoektocht naar jouw perfecte nieuwe keuken. Wij zijn ons ervan bewust dat geen twee keukens hetzelfde zijn; iedereen heeft andere behoeften en wensen. Daarnaast is het natuurlijk ook deels afhankelijk van de mogelijkheden binnen de beschikbare ruimte.

Inspiratie
nieuwe keuken

Als je zelf je nieuwe keuken wilt samenstellen, loop je er waarschijnlijk tegen aan dat er zó ontzettend veel keus is. Om te beginnen de verschillende opstellingen, maar ook de stijlen, kleuren, materialen, apparatuur en meer. De opties voor keukenkasten en keukendeuren zijn al gigantisch. Om je zo goed mogelijk te helpen, hebben wij een boel inspiratie op onze website op een overzichtelijke manier geplaatst, zodat je wat makkelijker het één en ander kunt beslissen. Maar om het nog makkelijker te maken kunnen wij natuurlijk een 3D-tekening maken, op basis van jouw wensen. Zo krijg je een realistisch beeld van hoe jouw nieuwe keuken er uit kan zien.

Wat kost
een nieuwe keuken?

De prijs van een nieuwe keuken is afhankelijk van verschillende onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan het formaat van de keuken, de materiaalkeuze en alle (inbouw)apparatuur. Je kunt het hier zo gek maken als je zelf wilt. Je kunt gaan voor duurzame, maar simpele materialen, maar je kunt ook voor de meer luxe materialen gaan en wat uitgebreidere keukenapparaten. Je kunt je voorstellen dat je nieuwe keuken dan iets duurder zal zijn dan als je het simpel houdt. Wil je een nieuwe keuken inclusief montage? Dan zal de afwerking professioneler zijn, maar de prijs ietsjes hoger.

Nieuwe keuken
van Mijnkeukenopmaat

Benieuwd hoe wij jouw nieuwe keuken kunnen realiseren? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen bij jou langs. Zo kunnen wij je zo goed mogelijk helpen bij de verschillende keuzes die je moet maken en kun je het meeste uit je nieuwe keuken halen!

KRIJG GRATIS

Keukenadvies aan huis

  • Keukenontwerper aan huis

  • Inmeet service

  • 3D-ontwerp