De perfecte keuken kopen is een hele opgave. Je wilt er niet alleen je eten bereiden, maar ook een huiselijke sfeer creëren. Je wilt er misschien comfortabel kunnen eten of zelfs werken. Je wilt er vooral jouw keuken van maken. Koop je een keuken bij Mijnkeukenopmaat, dan koop je jouw ideale keuken. Bovendien komen onze keukens direct van de fabrikant vandaan, waardoor je voor een eerlijke en scherpe prijs je nieuwe keuken koopt en nooit te lang hoeft te wachten.

Keuken kopen
van hoge kwaliteit

Een luxe keuken kenmerkt zich door het gebruik van massieve materialen, de mooiste designs en luxe keukenapparatuur. Dat de afwerking van hoge kwaliteit moet zijn is vanzelfsprekend, maar ook de materiaal- en kleurkeuze zijn erg belangrijk. Daarom werken we het liefste met materialen zoals massief hout, marmer, RVS en chroom. Of bijvoorbeeld zwarte elementen, die perfect jouw luxe zwarte keukenapparatuur accentueren. Daarnaast kun je je keuken uitbreiden met een luxe kookeiland. In combinatie met luxe keuken merken creëren wij zo de perfecte keuken.

Keuken kopen:
welk budget?

Ben je nog in de oriënterende fase? Grote kans dat je dan nog niet eens weet aan welk budget je moet denken. Bij Mijnkeukenopmaat is er voor elk budget wat wils. Je kunt het dus goedkoop houden door het bij de basis te houden, maar je kunt het ook zo gek maken als je zelf wilt. Je kunt denken aan prijzen tussen €5.000 en €20.000 inclusief apparatuur. In alle gevallen krijg je bij ons een kwalitatief hoogwaardige keuken.

Keuken kopen
bij Mijnkeukenopmaat

De perfecte keuken is op maat gemaakt en voldoet volledig aan jouw wensen. Daarom komen we graag bij jou langs om je keuken in te meten en je het fijne te vertellen over het proces. Het begint uiteraard met een wensenlijst. Vervolgens maken we een 3D-tekening waarbij we rekening houden met jouw wensen en de mogelijkheden binnen jouw ruimte. Ben je tevreden met de schets? Dan bestellen we de keuken en is het even afwachten tot deze geleverd wordt. Je kunt de keuken zelf ophalen, of bij jou thuis laten afleveren. En uiteraard kunnen wij de keuken voor jou monteren. Zo heb je gegarandeerd een goede afwerking.

KRIJG GRATIS

Keukenadvies aan huis

  • Keukenontwerper aan huis

  • Inmeet service

  • 3D-ontwerp